top of page

Groupe de Récits d'une psy

Public·45 membres

Konyaspor Sivasspor canlı 11 Aralık 2023


4 saat önce — CANLI | Konyaspor - Sivasspor · Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile EMS Yapı Sivasspor karşılaşıyor.


Konyaspor-Sivasspor, Canlı anlatım! 4 saat önce — Anadolu Kartalı, Sivasspor'u ağırlıyor. Süper Lig'de 15. haftanın perdesi bugün kapanıyor. Konyaspor ile Sivasspor 3 puan mücadelesinde ... EK. 1: Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma MetniEK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza MetniEK. 3: Çerezler Hakkında BilgilendirmeEK. 4: Ticari İleti Onay MetniKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİSARAN BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ YATIRIM VE YÖNETİMANONİM ŞİRKETİKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİAYDINLATMA METNİ1. VERİ SORUMLUSU6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; Veri Sorumlusu olarak Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim A. CANLI| Konyaspor - Sivasspor maçı yayın bilgisi ve saatiCANLI| Konyaspor - Sivasspor maçı yayın bilgisi ve saati 11. 12. 2023 - 15:59 | Son Güncellenme: 11. 2023 - 18:31Trendyol Süper Lig 15. hafta maçında Konyaspor kendi sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın kanalı merak konusu olurken canlı yayın bilgisi ve saati gibi detaylar haberde. AJANSSPOR HABERTrendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 15. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde, hangi nedenle olursa olsun geçersiz kalan hükmün ya da maddelerin geri kalan bölümleri yasa ya da mahkeme kararlarını izin vereceği ölçülerde geçerli ve uygulanabilir olmaya devam edeceklerdir. İşbu Sözleşme 13 (onüç) ana maddeden ibarettir. Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder. İşbu Sözleşme Taraflar arasında uygulanacak olup, 1 (bir) nüshası işbu Sözleşme’nin kurulması üzerine elektronik posta yoluyla Üye’ye gönderilecektir. Konyaspor Sivasspor Canlı İzle! Taraftarium24 Justin TV 13 saat önce — KONYASPOR SİVASSPOR CANLI İZLE. Trendyol Süper Lig 15.Hafta heyecanı Konyaspor Sivasspor karşılaşması ile sona eriyor. Trendyol Süper Ligde 14 ... Taraftarium24 Konyaspor Sivasspor maçı canlı Şifresiz 2 saat önce — KONYASPOR SİVASSPOR MAÇI CANLI İZLE. NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek ... CANLI!!KONYASPOR-SIVASSPOR İZLE! 7 saat önce — Konyaspor Sivasspor maçı canlı izle! Trendyol Süper Lig Konyaspor Sivasspor maçı canlı yayın Beinsports 1'de - BJK FB derbisi canlı izle. Aksi halde; AJANSSPOR tarafından tüm hukuki ve cezai işlemleri başlatma ve taleplerde bulunma hakkı saklıdır. Tüm AJANSSPOR Platformları İçerikler’i münhasıran AJANSSPOR’un fikri ve sınai mülkiyetindedir. AJANSSPOR Platformları’nda yer alan İçerikler’in tüm hakları saklıdır. 3. AJANSSPOR Platformları ve İçerikler’in içeriğine, tasarımına ve yazılımına ilişkin tüm mali hakların izinsiz kullanımı, işleme, çoğaltma, yayma, temsil, kopyalama, işleme ve internet başta olmak üzere radyo-televizyon, uydu ve kablo gibi telli veya telsiz yayın yapan kuruluşlar vasıtasıyla veya dijital iletim de dahil, işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlar ve bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla her türlü araçla yayınlama ve umuma arz, ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü izinsiz kullanım ve/veya ifşa, AJANSSPOR’un fikri ve sınai mülkiyet hakkının ihlali anlamına gelecektir. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza Metni‘nde ve Çerezlere ilişkin hususlar EK. 3: Çerezler Hakkında Bilgilendirme Metni’nde düzenlenmiştir. 2 Üye’ye, ticari elektronik ileti gönderiminin yapılması hususu işbu Sözleşme ekinde bulunan EK. 4: Ticari İleti Onay Metni’nde düzenlenmiştir. AJANSSPOR, tarafından gönderilecek ticari elektronik iletiler Üye’ye push/web push (anlık) bildirim ile iletilebilecektir. Konyaspor Kulübü Sivasspor Kulübü canlı izle 11/12/2023 Çevr 2 saat önce — Konyaspor Kulübü Sivasspor Kulübü canlı izle 11/12/2023 Çevrimiçi Fikstür 20/21 | Transfermarkt İngiltere U21 - Kulüp profili. 4. İçerik(ler): AJANSSPOR Platformları’nda yer alan her türlü haber, yazı, metin, makale, bilgi, fotoğraf, video, görüntü, simge, grafik, istatistik, canlı skor, logo, puan durumları, Üye İçerikleri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla; her türlü görsel-işitsel içeriği, 3. taraf firmalardan temin edilen ve Ajansspor tarafından işlenen verileri ifade eder. 5. AJANSSPOR Web Sitesi: Tüm hakları AJANSSPOR’a ait olan; mobil cihaz, tablet, bilgisayar, akıllı televizyon dahil ve bunlarla sınırlı olmaksızın internet/dijital iletim metodunu kullanan her türlü cihazdan ulaşılabilen ve İçerik’e erişim imkanı sunan https://www. Tümosan Konyaspor - EMS Yapı Sivasspor Maç Özeti FUTBOL. BASKETBOL. TENİS. DAHA ÇOK SPOR. ÖZETLER VE GOLLER · CANLI SKOR · beIn SPORTS HABER CANLI YAYIN. TRENDYOL SÜPER LİG. 2022/2023. 17 .Hafta. Konyaspor - Sivasspor Live - Turkish Süper Lig Eurosport is your source for the latest Turkish Süper Lig match updates. Get the full recap of Konyaspor - Sivasspor, complete with stats and highlights.


À propos

Bienvenue dans le groupe ! Vous pouvez communiquer avec d'au...

membres

  • Ju.
  • Sayali Patil
    Sayali Patil
  • Adhvika Gour
    Adhvika Gour
  • Ridhima Desai
    Ridhima Desai
  • Pankaj
    Pankaj
bottom of page